ONS VERHAAL

Tadaa! Choco Yoco, de eerste chocopasta ter wereld met Nutri-Score A.

We smeren allemaal onze bokes en pistoleekes met choco, waarvan we weten dat ze eigenlijk boordevol ongezonde vetten en suikers zitten. Nu we allemaal gezonder proberen te eten en leven, moet dit toch anders kunnen?

Laat ons een gezond en lekker alternatief maken om zonder gedoe dagelijks te kunnen smullen van een lekker boke met choco?
Samen met wetenschappers, specialisten en universiteiten zijn we er in geslaagd de ongezonde vetten en suikers drastisch te verlagen en deze te vervangen door een gefermenteerde proteïne drank.
Zo zijn we er in geslaagd om Nutri-Score A te bereiken met Choco Yoco.
Nutri-Score A voor jou, en ook voor de planeet.

We produceren onze Choco Yoco immers 100% in België en zo houden we onze ecologische voetafdruk beperkt. Daarom is  onze verpakking ook herbruikbaar. De hersluitbare verpakking is ideaal als koekjes- of fruitdoos, voor school of in de speeltuin.
Dus chocomonsters, geniet ervan!

Nutri-Score A

Iedereen moet kunnen smullen van boterhammen met choco, zonder ongezond bezig te zijn. Is er dan zo’n groot verschil? Yep! Check volgende keer zeker de andere choco’s eens in de supermarkt en ontdek welke Nutri-Score zij hebben.
Choco Yoco bevat 50% minder suiker en 75% minder verzadigde vetten in vergelijking met een gemiddelde chocopasta. Yummy!

Lekker van smaak

Chocolade of hazelnoot, beide Choco Yoco’s hebben hun liefhebbers.
Heb je liever de echte chocoladesmaak of toch liever de hazelnootpasta? Op bruin brood, wit brood of een pistoleeke? Alles kan, want Choco Yoco smaakt naar lekkere choco, zonder de ongezonde toevoegingen.
Al onze smaken zijn niet alleen rijk aan omega 3, maar samen met onze specialisten hebben we zowel smeerpasta’s met chocoladesmaak of hazelnoot gemaakt met een lekkere smaak en textuur.  

We zijn ook gezond voor de planeet!

Om de ecologische voetafdruk zo miniem mogelijk te maken,
wordt Choco Yoco 100% geproduceerd in de Belgische Hollebeekhoeve.

De gelukkige koeien van de Hollebeekhoeve geven altijd het beste van zichzelf. Waarom? Omdat ze dagelijks een zelfgemaakte sterrenmaaltijd voorgeschoteld krijgen of deze zelf op de groene weiden bijeen grazen. Wat, na een massage en dutje op de zachtste stalmatrassen, voor zalige melk zorgt. Melk die binnen de 24u in de eigen fabriek met de beste technieken verwerkt en verpakt wordt.

De korte keten in de praktijk en dit alles op een CO2-neutrale manier. De Hollebeekhoeve is hiermee de eerste Belgische zuivelproducent die 100% klimaatvriendelijk is. Niet alleen de lekkerste dus, ook nog eens goed voor de natuur. We werken volledig circulair. Alles wat van waarde is, wordt hergebruikt. Zo wordt de koeienvla opgevangen om in de biogasinstallatie terecht te komen en… groene stroom te worden. Van wat dan nog overblijft maken we meststofkorrels die wereldwijd gewassen laten groeien en bloeien. Het afvalwater zuiveren en hergebruiken we. En al het transport doen we zo efficiënt en duurzaam mogelijk. Je zou dus kunnen zeggen: ‘Wat we zelf doen, doen we beter.’ Dat is inderdaad wat we willen en wat we doen. Enkel zo kunnen we Belgische zuivel van topkwaliteit blijven leveren.

Nu te vinden in het koelvak van

Delhaize Colruyt

Maintenant dans le réfrigérateur de

Delhaize Colruyt