Hazelnoot

Iedereen die graag een boterham met choco eet, heeft al eens de bekende hazelnootpasta geprobeerd die begint met de letter N.
Spijtig genoeg zit deze vol ongezonde suikers en vetten en juist daarom maakten we een variant op basis van gefermenteerde proteïne dranken. Met de heerlijke smaak van hazelnoten is deze Choco Yoco het ideale alternatief.

Ingrediënten

Even serieus, wat zit er nu eigenijk in Choco Yoco?

Gefermenteerde Proteïne Drank

Onze choco-wetenschappers hebben een eigen, geoptimaliseerde drank ontwikkeld (een gefermenteerde proteïne drank, vergelijkbaar met yoghurt) met specifieke karakteristieken qua structuur en smaak die ideaal zijn om als basis te dienen voor onze gezonde choco. De basis van onze choco is dus deze gefermenteerde proteïne drank in plaats van vet. Tadaa! En zo ontstond Choco Yoco.

Cacao

Ook hier hebben wij een blend van verschillende cacao’s samengevoegd om tot een evenwicht te komen van een goede smaak en niet teveel ongezonde vetten van de cacaoboter. Yummy!

Zonnebloemolie

Geen traditionele, ongezonde, harde en verzadigde vetten zoals bvb palmolie. Nope, wij kiezen 100% voor gezonde plantaardige oliën, die arm zijn aan verzadigde vetten!

Fructose

Suikers op zich zijn niet ongezond, met mate. Teveel suikers zijn zeker niet goed. Daarom zoeten wij ook met suiker, maar beperken wij ons tot aanvaardbare hoeveelheden. Wij hebben gekozen voor fructose in plaats van gewone suiker, omdat dit iets zoeter smaakt, zodat we er minder van moeten gebruiken. Fructose komt bijvoorbeeld ook voor in fruit. We gebruiken overigens GEEN kunstmatige zoetstoffen!

Proteïnen en vezels

Deze functionele ingrediënten helpen de structuur van het product te verbeteren, zodat het lekker smeert, en anderzijds helpen ze ons ook om een gezonder evenwicht in de voeding te hebben. Op deze manier dragen ze bij om Nutri-Score A te halen. Hopla!

Hazelnoten

Uiteraard zitten er ook HAZELNOTEN in onze hazelnootpasta! We gebruiken 14% hazelnoten in ons recept. Erg lekker natuurlijk, tenzij je allergisch bent aan hazelnoten, dan blijf je maar beter weg van onze Choco Yoco producten, maar dat had je zelf natuurlijk al wel begrepen!

Bewaarmiddelen

Omdat we geen hele pot choco opeten in 1 dag, hebben we gekozen om met kaliumsorbaat te werken als bewaarmiddel. Dit is overigens het enige bewaarmiddel dat je terugvindt in onze heerlijke choco! En dan nog slechts enkel in de absolute minimum hoeveelheden die we nodig hebben om zeker te zijn dat ons product ook na opening veilig blijft als het bewaard wordt in de koelkast!

Ingrediënten

Even serieus, wat zit er nu eigenijk in Choco Yoco?

Onze choco-wetenschappers hebben een eigen, geoptimaliseerde drank ontwikkeld (een gefermenteerde proteïne drank, vergelijkbaar met yoghurt) met specifieke karakteristieken qua structuur en smaak die ideaal zijn om als basis te dienen voor onze gezonde choco. De basis van onze choco is dus deze gefermenteerde proteïne drank in plaats van vet. Tadaa! En zo ontstond Choco Yoco.

Ook hier hebben wij een blend van verschillende cacao’s samengevoegd om tot een evenwicht te komen van een goede smaak en niet teveel ongezonde vetten van de cacaoboter. Yummy!

Geen traditionele, ongezonde, harde en verzadigde vetten zoals bvb palmolie. Nope, wij kiezen 100% voor gezonde plantaardige oliën, die arm zijn aan verzadigde vetten!

Suikers op zich zijn niet ongezond, met mate. Teveel suikers zijn zeker niet goed. Daarom zoeten wij ook met suiker, maar beperken wij ons tot aanvaardbare hoeveelheden. Wij hebben gekozen voor fructose in plaats van gewone suiker, omdat dit iets zoeter smaakt, zodat we er minder van moeten gebruiken. Fructose komt bijvoorbeeld ook voor in fruit. We gebruiken overigens GEEN kunstmatige zoetstoffen!

Deze functionele ingrediënten helpen de structuur van het product te verbeteren, zodat het lekker smeert, en anderzijds helpen ze ons ook om een gezonder evenwicht in de voeding te hebben. Op deze manier dragen ze bij om Nutri-Score A te halen. Hopla!

Uiteraard zitten er ook HAZELNOTEN in onze hazelnootpasta! We gebruiken 14% hazelnoten in ons recept. Erg lekker natuurlijk, tenzij je allergisch bent aan hazelnoten, dan blijf je maar beter weg van onze Choco Yoco producten, maar dat had je zelf natuurlijk al wel begrepen!

Omdat we geen hele pot choco opeten in 1 dag, hebben we gekozen om met kaliumsorbaat te werken als bewaarmiddel. Dit is overigens het enige bewaarmiddel dat je terugvindt in onze heerlijke choco! En dan nog slechts enkel in de absolute minimum hoeveelheden die we nodig hebben om zeker te zijn dat ons product ook na opening veilig blijft als het bewaard wordt in de koelkast!

Nu te vinden in het koelvak van

Maintenant dans le réfrigérateur de