Chocolade smaak

Smaken verschillen. Maar test het vooral zelf. Proef onze Choco Yoco met de pure chocoladesmaak en ontdek hoe we deze chocoladepasta dat tikkeltje extra hebben gegeven. Wat is er zo speciaal aan?
Choco Yoco is gemaakt op basis van gefermenteerde dranken en dus niet op basis van ongezonde vetten en suiker. 

Het is verse choco met een heerlijke textuur, perfect smeerbaar, met de smaak van lekkere chocolade. Zoet, fris en lekker op alle soorten brood.
Dus chocoholics en chocomonsters, proef, smul en laat ons weten wat je ervan vindt.

Ingrediënten

Even serieus, wat zit er nu eigenijk in Choco Yoco?

Yoghurt

Onze choco-wetenschappers hebben een eigen, geoptimaliseerde yoghurt, ontwikkeld (dikke yoghurt hoog in proteïnen) met specifieke karakteristieken qua structuur en smaak die ideaal zijn om als basis te dienen voor onze choco. De basis is dus yoghurt in plaats van vet. Tadaa! En zo ontstond Choco Yoco.

Rijstmelk poeder/Melkpoeder

Beide poeders zijn gebruikt om de 55% suiker die normaal in een pot choco zit, te kunnen vervangen door gezondere alternatieven. Wij hebben gekozen voor een mix van melk- en rijstmelkpoeder, om de ideale structuur en voedingswaarden te bekomen voor Choco Yoco.

Cacao

Ook hier hebben wij een blend van verschillende cacao’s samengevoegd om tot een evenwicht te komen van een goede smaak en niet teveel ongezonde vetten van de cacaoboter. Yummy!

Koolzaadolie

Geen traditionele, ongezonde, harde en verzadigde vetten. Nope, wij kiezen 100% voor gezonde plantaardige oliën.

Fructose

Suikers op zich zijn niet ongezond, met mate. Teveel suikers zijn zeker niet goed. Daarom zoeten wij ook met suikers maar beperken wij ons tot gezonde hoeveelheden. Wij hebben gekozen voor fructose in plaats van gewone suiker, vooral omdat we geloven dat dit gezonder is en iets zoeter smaakt, zodat we er minder van moeten gebruiken.

Proteïnen/ vezels/ Lecithine

Deze functionele ingrediënten helpen de structuur van het product te verbeteren, zodat het lekker smeert, en anderzijds helpen ze ons ook om een gezonder evenwicht in de voeding te hebben. Op deze manier dragen ze bij om Nutri-Score A te halen. Hopla!

Bewaarmiddelen

Omdat we geen hele pot choco opeten op 1 dag, hebben we gekozen om met citroenzuur en kaliumsorbaat te werken. Omdat we met een vers product zitten dat we stabiel moeten houden zijn we jammer genoeg verplicht een minimum aan conserveermiddelen toe te voegen. Hoe minder, hoe beter!

Sucralose

Deze zoetstof op basis van suiker is vele malen sterker dan suiker zelf. Hierdoor hebben we maar een minuscule hoeveelheid nodig. Net genoeg om dat beetje extra yummy zoetkracht te geven.

Allergenen: Noten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer eget dignissim nulla, id sagittis ipsum. Sed non dui purus. Pellentesque eget diam porttitor, malesuada diam non, eleifend libero.

Allergenen: Gluten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer eget dignissim nulla, id sagittis ipsum. Sed non dui purus. Pellentesque eget diam porttitor, malesuada diam non, eleifend libero.

Ingrediënten

Even serieus, wat zit er nu eigenijk in Choco Yoco?

Onze choco-wetenschappers hebben een eigen, geoptimaliseerde yoghurt, ontwikkeld (dikke yoghurt hoog in proteïnen) met specifieke karakteristieken qua structuur en smaak die ideaal zijn om als basis te dienen voor onze choco. De basis is dus yoghurt in plaats van vet. Tadaa! En zo ontstond Choco Yoco.

Beide poeders zijn gebruikt om de 55% suiker die normaal in een pot choco zit, te kunnen vervangen door gezondere alternatieven. Wij hebben gekozen voor een mix van melk- en rijstmelkpoeder, om de ideale structuur en voedingswaarden te bekomen voor Choco Yoco.

Ook hier hebben wij een blend van verschillende cacao’s samengevoegd om tot een evenwicht te komen van een goede smaak en niet teveel ongezonde vetten van de cacaoboter. Yummy!

Geen traditionele, ongezonde, harde en verzadigde vetten. Nope, wij kiezen 100% voor gezonde plantaardige oliën.

Suikers op zich zijn niet ongezond, met mate. Teveel suikers zijn zeker niet goed. Daarom zoeten wij ook met suikers maar beperken wij ons tot gezonde hoeveelheden. Wij hebben gekozen voor fructose in plaats van gewone suiker, vooral omdat we geloven dat dit gezonder is en iets zoeter smaakt, zodat we er minder van moeten gebruiken.

Deze functionele ingrediënten helpen de structuur van het product te verbeteren, zodat het lekker smeert, en anderzijds helpen ze ons ook om een gezonder evenwicht in de voeding te hebben. Op deze manier dragen ze bij om Nutri-Score A te halen. Hopla!

Omdat we geen hele pot choco opeten op 1 dag, hebben we gekozen om met citroenzuur en kaliumsorbaat te werken. Omdat we met een vers product zitten dat we stabiel moeten houden zijn we jammer genoeg verplicht een minimum aan conserveermiddelen toe te voegen. Hoe minder, hoe beter!

Deze zoetstof op basis van suiker is vele malen sterker dan suiker zelf. Hierdoor hebben we maar een minuscule hoeveelheid nodig. Net genoeg om dat beetje extra yummy zoetkracht te geven.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer eget dignissim nulla, id sagittis ipsum. Sed non dui purus. Pellentesque eget diam porttitor, malesuada diam non, eleifend libero.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer eget dignissim nulla, id sagittis ipsum. Sed non dui purus. Pellentesque eget diam porttitor, malesuada diam non, eleifend libero.

Nu te vinden in het koelvak van

Delhaize Colruyt

Maintenant dans le réfrigérateur de

Delhaize Colruyt